Ексклюзиви
середа, 13 липня 2011 05:30

Найменший паб відкрили у телефонній будці

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
  Бармен Наталія Фармер за стійкою пабу ”Пес і кістка”, влаштованого в телефонній будці, продає пиво жителям містечка Шерпет, Велика Британія
Бармен Наталія Фармер за стійкою пабу ”Пес і кістка”, влаштованого в телефонній будці, продає пиво жителям містечка Шерпет, Велика Британія

Жителі британського міста Шепрет незадоволені, що закрили пивбар. На знак протесту відкрили паб у телефонній будці. Він претендує на звання найменшого у світі.

Стару червону телефонну будку люди викупили у телекомунікаційної компанії за 1 фунт, це майже 13 грн. Місцевий столяр витесав трикутну барну стійку, за якою стає тільки бармен. Відвідувачі — на вулиці. Кожному по черзі наливають свіже пиво з бочок, що біля будки. У закладі п'ять кухлів. Паб назвали "Пес і кістка".

Про відкриття всі дізналися з оголошень. За кухлем пива прийшли понад 70 гостей. Вишикувалися у довгу чергу на узбіччі дороги.

— Хочемо привернути увагу влади до наших проблем. Старий бар був у нас здавна. Щоп'ятниці там збиралося пів-Шепрета, — каже Алістер Джонсон, власник колишнього закладу. — Заодно сподіваємося потрапити до Книги рекордів Гіннеса.

За кілька годин закінчилося все пиво і відвідувачі пішли.

— Було весело. Сподіваюся, нам відкриють старий пивбар. Його закрили недавно. Хочуть відреставрувати і зробити будинок, — каже місцевий.

У Книзі рекордів Гіннеса найменший паб у британському місті Бері-Сент-Едмундс — "Натсшелл", "горіхова шкаралупа". Має 4,82х2,28 м площі. "Пес і кістка" — 1х1 м.

Зараз ви читаєте новину «Найменший паб відкрили у телефонній будці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути