Ексклюзиви
пʼятниця, 08 листопада 2019 06:10

Чоловік випадково купив тисячу курей

Новозеландець Стів Морроу випадково купив тисячу курей за $1. Прочитав оголошення про терміновий продаж на сайті. Подумав, що продавець хоче позбутися однієї курки.

— Ми стали листуватися з продавцем, — розповідає Морроу. — Він дивно писав. Я все перечитував тричі. Пояснив, що має ферму. Продає яйця курей на вільному випасі. До понеділка йому треба було звільнити територію. Я зрозумів, що він просить забрати більше птахів. Тоді вирішив, що можу взяти зо два десятки.

Після завершення аукціону Метью Бломфілд зателефонував покупцеві. Перепитав, як він забиратиме свою тисячу курей.

— Я спробував оскаржити покупку. Був готовий забрати своїх 20 курей, — продовжує Морроу. — Але на сайті відписали, що я неправий. Бломфілд тричі вказав, що продає саме тисячу птахів. Мушу забрати всі.

Морроу написав оголошення у соціальній мережі. Притулки для тварин і волонтери розібрали понад 700 курей. Решту він забере.

— Сусіди візьмуть ще із сотню. Молодих пообіцяв віддати місцевій фермі. Привозитимуть мені за це яйця безкоштовно. А далі щось придумаєм.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік випадково купив тисячу курей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути