четвер, 19 листопада 2009 19:25

Муамар Каддафі запросив до себе 500 італійських красунь

  Полковник Муамар Каддафі під час лекції у Римі та одна із 500 запрошених італійок. Вона тримає подаровані полковником книги: Коран та ”Зелену Книгу” Каддафі італійською
Полковник Муамар Каддафі під час лекції у Римі та одна із 500 запрошених італійок. Вона тримає подаровані полковником книги: Коран та ”Зелену Книгу” Каддафі італійською

15 листопада лідер Лівії полковник Муамар Каддафі, 67 років, приїхав до Італії на конференцію ООН із проблем продовольства. Напередодні заходу влаштував у посольській резиденції лекцію з ісламу. У слухачі попросив відібрати 500 вродливих італійок.

Добирала жінок модельна агенція. Вони мали бути віком від 18 до 35 років. Зріст — від 170 см. Декого запрошували з вулиці. На лекцію усі мали вбратися елегантно. Організатори попросили не вдягати міні-спідниці та блузи із декольте.

— Я побачила оголошення і вирішила піти — за це обіцяли 60 євро (700 грн. — "ГПУ") та подарунки, — розповідає італійська журналістка Паола Ло Мелі. — Нас зібрали біля готелю у центрі Риму, відвезли до резиденції посла на автобусах. Перед входом перевіряли металодетекторами. Каддафі запізнився на годину.

Полковник переконував італійок змінити релігію. Запрошував до мусульманської святині — міста Мекки в Саудівській Аравії. Сказав, що виступає за рівноправність статей.  Після лекції усім слухачкам подарував священну книгу мусульман Коран та "Зелену Книгу", яку написав сам. У ній — його погляди на демократію та політичну філософію. Близько опівночі усіх розвезли по домівках.

— Так і не зрозуміла, для чого був кастинг — думала, нас покличуть на вечірку, — сказала одна з учасниць після зустрічі. — Нам навіть не дали й склянки води. Не було закусок.

Каддафі очолив Лівію після військового перевороту 1969-го. Призначив себе прем"єр-міністром країни та верховним головнокомандуючим, узяв собі звання полковника.

Одружений, має двох дітей від першого шлюбу та шістьох від другого. Його прийомна донька загинула 1986 року під час бомбардування Лівії американськими військами. Їй було 15 місяців.

Полковник називає Шекспіра арабським емігрантом

Полковник Каддафі переконує, що справжнє ім"я англійського драматурга Вільяма Шекспіра  — Шейх Зубейр. Американського президента Барака Обаму називає "кенійським братом", який страждає від комплексу неповноцінності.

У закордонні візити Каддафі возить бедуїнський шатер — у таких живуть арабські кочівники. Там приймає гостей та влаштовує офіційні зустрічі. Його завжди супроводжують жінки-охоронці.

2006-го полковник заявив, що Лівія — батьківщина "Кока-Коли". Вимагає від компанії, яка виробляє цей напій, сплачувати відсоток із кожної проданої пляшки.

Зараз ви читаєте новину «Муамар Каддафі запросив до себе 500 італійських красунь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути