Ексклюзиви
вівторок, 06 вересня 2011 05:15

Місцеві залякані звірствами

Чинна лівійська влада може стратити затриманих українців, вважає Андрій Новосельцев, 51 рік, із міста Алчевськ на Луганщині. Він вісім років працював акушером-гінекологом у лівійському місті Мусирата. У квітні цього року з родиною повернувся в Україну.

— Місцеві до нас ставилися дуже добре, в усьому допомагали. Коли почалася війна, колеги мене із сім'єю запрошували переїхати до них жити. Вони не підтримують нового режиму в Лівії. Повстанців називають "ребели" — бунтівники. Більшість із Катару та Афганістану. Лівійці, які кричали, що хочуть свободи, тепер залякані їхніми звірствами. Ви бачили, як потрошать мертвого солдата і годують ним полонених? Усі на колінах, ззаду зав'язані руки, підповзають до трупа. Один із бойовиків бере нутрощі убитого солдата і засовує полоненим у рот. Хто ригає, того можуть розстріляти. Вони все записують на відео й викладають в інтернеті. Там працюють найманці та бандити. Триполі у крові потонув уже, — каже Андрій Георгійович.

Зараз ви читаєте новину «Місцеві залякані звірствами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути