Ексклюзиви
неділя, 24 грудня 2006 17:01

Міс бікіні розвиватиме туризм на Тайвані

Автор: фото: reuters/Jameson Wu
  Переможниця конкурсу ”Міс бікіні”, який проводився на Тайвані, Аніта Хорват отримала подарунків на 15 тисяч доларів
Переможниця конкурсу ”Міс бікіні”, який проводився на Тайвані, Аніта Хорват отримала подарунків на 15 тисяч доларів

21-річна угорська студентка Аніта Хорват має зріст 172 см. Важить 53 кг. Її об"єми — 89-60-89. Минулого тижня дівчина перемогла на конкурсі краси Міс бікіні. У фіналі Аніта була найкращою серед 40 учасниць. Переможниця отримала корону, намисто і обручку, прикрашені діамантами. Їхня вартість $15 тис.

Конкурс краси в бікіні влаштовує британська організація "Міс туризм". Щороку за місце проведення борються кілька країн. Переможниця повинна допомагати розвиткові туризму в цій державі. Тому, за умовами контракту, наступного року Аніта Хорват двічі поїде до Тайваню.

Організація "Міс туризм" проводить три різних конкурси краси у бікіні — Міс світу, Міс всесвіту та Міс інтернешнл. Окрім того — Міс мільйонерка, Міс інтернет, Модель всесвіту. Два роки тому після перемоги на конкурсі Міс бікіні всесвіту 21-річна українка Діана Старкова стала популярною моделлю. Вона працювала із такими модельєрами, як Версаче, Армані, Луї Віттон. Улітку цьогоріч титул Міс бікіні всесвіту знову здобула українка — 20-річна харків"янка Олена Жиган.

Хоча конкурси краси мають сприяти розвиткові туризму в місцях, де проходять, африканська Зімбабве цього не відчула. Торік після проведення заходу уряд країни підрахував, що витратив на його організацію більше грошей, ніж заробив.

За право прийняти конкурс організаторам заплатили $2 млн. Із державної казни оплачували також проживання, проїзд і харчування 80 учасниць, сотень організаторів та журналістів. Урядовці підсумували, що даремно витратили гроші, й відмовилися проводити змагання наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Міс бікіні розвиватиме туризм на Тайвані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути