пʼятниця, 18 січня 2008 14:53

Міла Йовович зіграє фатальну жінку

Міла Йовович зіграє фатальну жінку

Наприкінці лютого 69-річний голландський режисер Пол Верховен розпочне зйомки фільму "Азазель" за однойменним романом російського письменника Бориса Акуніна. Головну роль у ньому зіграє 32-річна актриса Міла Йовович.

"Азазель" — перша книга із серії про детектива Ераста Фандоріна. Він, розслідуючи загадкове самогубство, виходить на слід всесвітнього злочинного товариства. Головного героя в картині Пола Верховена втілить англієць Ден Стівенс, 25 років.

— Я гратиму Амалію Бежецьку — фатальну жінку з вищого світу Російської імперії, — розповідає актриса. — Ця картина відрізнятиметься від моїх попередніх стрічок. Говоритиму російською мовою. Тобто я повертаюсь до свого коріння.

Міла Йовович народилася в Києві в родині лікаря із Чорногорії Богдана Йововича й української актриси Галини Логінової. Коли їй було п"ять років, родина емігрувала до США. Перші роки в Америці Йововичі працювали прислугою у режисера Брайана де Пальма. Зіркова кар"єра Міли розпочалася в 11 років, коли вона як фотомодель з"явилася на обкладинці модного італійського журналу. У кіно дівчина вперше знялася 13-річною — в еротичній мелодрамі "Злиття двох місяців". Згодом найвідомішими фільмами за її участю стали "Жанна д"Арк", "П"ятий елемент", "Обитель зла".

Роботу над стрічкою "Азазель" планували розпочати торік улітку. Однак зйомки перенесли через вагітність Міли Йовович. Після того як в листопаді в актриси та її чоловіка, британського режисера Пола Андерса, 42 роки, народилася донька Евер Ґабо, виникла проблема із зайвою вагою Міли після пологів. Та після 2-місячних вправ і дієт акторка скинула 20 кг .

Бюджет майбутньої картини — $35 млн. Зйомки відбуватимуться поблизу Берліна, в Лондоні й Санкт-Петербурзі.

— Дія цієї дивної російської детективної історії відбувається в Москві. Однак я поміняв її на Петербург. Тому що тут ще можна зняти 1876 рік, а в столиці Росії довкола сталінська й сучасна архітектура, — пояснює сценарист фільму Жерар Сотман.

Світова прем"єра стрічки "Азазель" запланована на 2009 рік у Москві.

Зараз ви читаєте новину «Міла Йовович зіграє фатальну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути