Ексклюзиви
четвер, 16 вересня 2010 04:29

"Ми дивились, як горить наш дім"

9 вересня о 18.00 в американському місті Сан-Бруно стався вибух. Вогонь знищив 52 будинки. Відомо про чотирьох загиблих і понад 50 травмованих. Живцем згоріли 44-річна Жаклін Ґрейґ, її дочка 13-річна Джанесса та їхня сусідка Джессіка Моралес, 20 років. Четверту жертву не упізнали.

Місто Сан-Бруно розташоване за 19 км від Сан-Франциско у штаті Каліфорнія.

— Я була у Сан-Франциско. Повернулася додому і побачила свій дім у вогні, а все місто в диму. Кинулася до будинку — там був 80-річний батько. Так його і не знайшла. Сподіваюся, ми зможемо його гідно поховати, — розповідає Конні Бушман. — Нас попросили не давати коментарів журналістам. Телекомпанії не висвітлювали подію, щоб у країні не почалася паніка. Сказали, покажуть ці кадри після 11 вересня. У той день виповнилося дев"ять років від терактів у Нью-Йорку, коли літаки врізалися у вежі-близнюки. Загинуло 2974 осіб.

20 хвилин не було жодного поліцейського

Кажуть, вибухнув газопровід. Із міжнародного аеропорту Сан-Франциско, що за кілька кілометрів від місця катастрофи, було видно стовп вогню і хмари диму. Говорять, вибухнув газопровід. А місцеві жителі розказують, що за кілька хвилин до вибуху бачили в небі літак. Припускають, той упав і загорівся.

— Люди кидали все поспіхом. 20 хвилин не було жодного поліцейського. Я стояв на вулиці із сім"єю і казав: "Усе гаразд". Ми дивились, як горить наш дім, — розповідає відставний офіцер поліції Рік Брюс, 54 роки.

Зараз ви читаєте новину «"Ми дивились, як горить наш дім"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути