Ексклюзиви
вівторок, 07 серпня 2012 05:15

Мер Лондона провисів п'ять хвилин над парком

Мер Лондона 48-річний Борис Джонсон 5 хв. провисів над землею. Минулого тижня він спускався 320-метровим підвісним тросом. Його проклали до парку Вікторія на півдні столиці з нагоди Олімпійських ігор. Спочатку все йшло добре. Усміхнений мер із прапорцем у руках, темному строгому костюмі й синій касці спускався вниз. Раптом зупинився на 40-метровій висоті.

До кінця було зо 20 м.

— Це було так смішно. Мер завис у повітрі і дриґав ногами, як тарган. Усі з нього сміялися. Він щось кричав про канат, а потім почав розмахувати національним прапорцем, — каже відвідувачка парку Джейн.

Натовп, що зібрався в парку дивитися на великому екрані олімпійські змагання, хапався за животи, сміючись. Дехто знімав мера на камеру мобільника.

— Як ви почуваєтеся? — запитували Джонсона знизу.

— Чудово, дуже добре. Дякую, — відповідав їм політик, хитаючись у повітрі.

За 5 хв. лінію полагодили і Борис Джонсон спустився на землю.

— Якби якийсь інший політик у будь-якій точці світу застряв так, це було б катастрофою. Для Бориса це свято. Він кинув виклик труднощам, — коментує британський прем'єр-міністр Девід Кемерон, 45 років.

Наступного дня інтернет наповнили іронічні фотомонтажі із зображенням мера. На одних він висить над океаном і дресирує акулу, на інших — перед рудим котом, який намагається дотягнутися до мера і затиснути його у лапах.

Зараз ви читаєте новину «Мер Лондона провисів п'ять хвилин над парком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути