вівторок, 21 травня 2013 06:00

Мати протаранила автівку викрадача дитини

Американка Меліса Торрес із міста Альбукерке, штат Нью-Мексико на своєму авто протаранила автомобіль злочинця. Той викрав із дитячого майданчика її 4-річну доньку.

Малеча бавилася з друзями на подвір'ї багатоквартирного будинку близько 18.30. Біля них зупинилася машина, водій спіймав дівчинку, кинув на переднє сидіння і поїхав. Діти одразу розповіли батькам Торрес. Доки родина телефонувала у поліцію, мати своєю автівкою переслідувала викрадача. Наздогнала за 11 км і врізалася в його машину. Каже, не планувала таранити.

— Ніколи не дозволила би викрасти свою дитину. Не думала, діяла у безпам'ятстві, ніби божевільна.

Злочинець не постраждав. Він вискочив із машини й утік. Дитини не було. Виявилося, чоловік викинув малу на виїзді з кварталу. Її знайшли неушкодженою, коли блукала вулицями.

За описами поліція встановили викрадача — 31-річний Девід Хернандез. Його шукали кілька десятків поліцейських, вертоліт і міщани-добровольці. Він здався, коли в барі сусіднього містечка побачив своє фото на телебаченні. Каже, що ні в чому не винен. Однак перевіряють, чи не причетний Хернандез до попереднього викрадення і зґвалтування 6-річної дівчинки позаминулого тижня. Після цього випадку правоохоронці проводять спеціальну операцію з пошуку педофілів.

Зараз ви читаєте новину «Мати протаранила автівку викрадача дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути