Ексклюзиви
неділя, 30 липня 2006 16:43

Мануела йде від Принца

Автор: фото: REUTERS/Mike Blake
  Американський музикант Принц і Мануела Тестоліні на торішній церемонії вручення премії ”Оскар”
Американський музикант Принц і Мануела Тестоліні на торішній церемонії вручення премії ”Оскар”

48-річний американський поп-виконавець Принц розлучається. Після п"яти років спільного життя стосунки вирішила розірвати його 29-річна дружина, канадка Мануела Тестоліні. Саме вона подала відповідні документи до суду.

Тестоліні в юності страшенно захоплювалася творчістю Принца. Знала мало не всі його пісні напам"ять. Після отримання юридичної освіти в університеті Торонто влаштувалася працювати в його звукозаписувальну студію. Пізніше стала асистенткою музиканта. Вони одружилися новорічної ночі 2001 року на Гавайських островах.

Новий для Принца етап життя почався 1996-го, коли від рідкісного захворювання щелепи помер його єдиний син від першого шлюбу. Саме тоді музикант потоваришував із колишнім бас-гітаристом групи "Слай" Лері Ґрехемом. Той був наркоманом, але звільнився від залежності, ставши членом релігійної секти Свідків Єгови. Принц вирішив, що з таким чоловіком йому треба більше спілкуватися.

2001-го він сам приєднався до Свідків Єгови. За рік до того розлучився з першою дружиною та вирішив одружитися вдруге. До свого навернення здобув славу гульвіси. Серед численних подружок Принца були акторка Кім Бесінджер, майбутня зірка серіалу "Рятувальники Малібу" Кармен Електра, співачка Мадонна.

Останні кілька років про Принца майже нічого не було чути. Зараз він працює над новим альбомом "3121", який має вийти цього року.

Зараз ви читаєте новину «Мануела йде від Принца ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути