Ексклюзиви
вівторок, 15 травня 2018 00:10

Майбутнього родича британської королеви викрили у шахрайстві

Майбутнього тестя британського принца 33-річного Гаррі 73-річного Томаса Маркла викрили у шахрайстві. Він продавав фото, на яких нібито готувався до весілля доньки Меган Маркл, 36 років, і королівського нащадка. За них виручив майже $140 тис. — 3,6 млн грн. Усі знімки виявилися постановочними.

Робити та збувати фото допомагав британський папараці Джефф Рейнер. Томас позував у інтернет-кафе, де розглядав на екрані комп'ютера фотографії наречених. Гортав книжку із пам'ятками Великої Британії, та нібито знімав мірки для святкового костюма.

Для останніх зйомок Томас Маркл узяв із собою власну сантиметрову стрічку. Роль кравця грав студент 17-річний Девід Флорес, який підробляє продавцем товарів для вечірок.

Принц Гаррі одружиться із Меган Маркл 19 травня. Томас Маркл поведе доньку до вівтаря незважаючи на скандал. Напередодні він пройде прискорений курс навчання королівського етикету. Батьки Меган розлучилися, коли їй було 6 років.

Зараз ви читаєте новину «Майбутнього родича британської королеви викрили у шахрайстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути