пʼятниця, 11 січня 2008 15:10

Мадонна забороняє доньці зустрічатися з хлопцями

49-річну американську співачку Мадонну визнали найсексуальнішою матір"ю 2007 року за рейтингом американського журналу "Ті Ем Зі". У цій номінації вона перемагає вдруге.

Мадонна має двох рідних дітей — 9-річну доньку Лурдес та 5-річного сина Рокко. Торік вона всиновила африканського хлопчика Девіда Банду, 2 роки. У її родині було семеро дітей. Найбільше співачка любила старшого на два роки брата Ентоні. Під його впливом Мадонна в 14 років стала вегетаріанкою.

Щороку вона збирає братів та сестер на новорічні свята. Запрошує й молодшу на 4 роки сестру Паулу, хоча часто сварилася з нею.

— Колись Паула спересердя обмовилася, що зіркою мала стати вона, а не я, — кривиться Мадонна. — Я сказала, що не забороняла їй цього.

Справжнє ім"я співачки — Луїза Вероніка Чікконе. Псевдонім вона взяла на честь матері Мадонни Фортін. Коли Чікконе було шість років, її мати померла від раку. Батько Тоні побрався з домогосподаркою Джоан.

— Ми не могли знайти спільну мову з Джоан, — зізнається співачка. — Я фарбувалася та коротко стриглася, щоб розсердити її.

Посварившись із родиною, дівчина поїхала до Нью-Йорка. Взяла лише балетки та $37. Із них $15 заплатила таксистові, щоб доїхати до центру міста. Вона влаштувалася офіціанткою в ресторані.

— Я збирала зі столу об"їдки, ночувала на горищах. Підробляла гардеробницею в театрі, натурницею в художній студії. Художникові подобалося малювати мої ребра, бо вони чітко проступали на худому тілі, — каже співачка.

1983-го вона підписала контракт із студією "Саєр рекордз". На обкладинці диска не було її фотографії. Агенти побоювалися, що темношкірі американці не купуватимуть пісень білої співачки. Мадонна заробила перший мільйон.

— Чудово, більше я не їздитиму в метро, — зраділа вона.

Із 1986-го співачка почала заробляти по $20 млн щороку. За шість років її визнали найбагатшою жінкою в шоу-бізнесі.

На зйомки кліпу "Матеріальна дівчина" прийшов актор Шон Пенн, молодший за Мадонну на два роки.

— Він витріщився на мене, наче я була гола, — згадує співачка. — Доки Шон виривався від охоронців, я встигла розгледіти його чудове тіло.

1985 року вони побралися. Пенн вимагав, аби дружина залишила сцену.

— Він ревнував до всіх чоловіків. Щоб записати чергову пісню, я обіцяла народити дитину, — каже вона.

Шонові не подобалося, що Мадонна заробляє більше. Він підробляв у дружини охоронцем. Його почали називати "містер Мадонна". На початку 1988-го п"яний Шон увірвався до спальні дружини. Прив"язав її до стільця та побив.

— Він кричав: "Я тебе ненавиджу!". До крові розбив моє обличчя, рвав волосся, — згадує вона.

Мадонна закрутила роман із молодшим на сім років тренером Карлосом Леоном.

— Вона сказала, що їй від мене потрібна лише дитина, і попросила здати аналізи. Мовляв, недарма ж платить мені в місяць п"ять тисяч доларів. А я її любив, — розповідав згодом Карлос.

Шон Пенн прив"язав її до стільця і побив до крові

Після народження Лурдес Мадонна покинула його. Заплатила  $200 тис. за відмову від права опіки над донькою.

2000-го на вечірці в дружини співака Стінга, Труді Стайлер,  вона познайомилася з режисером Гаєм Річі, молодшим на 10 років. За дев"ять місяців у них народився син Рокко. Річі зняв Мадонну в своєму фільмі "Віднесені". За неї співачка отримала премію як найгірша акторка року.

Мадонна виходила на сцену оголеною, в прозорій сукні. Займалася перед глядачами мастурбацією. Після народження дітей вона стала скромнішою. Написала дві дитячі книжечки. За основу взяла кабалу — іудейське релігійне вчення.

Два роки тому для відкриття Центру кабали в Нью-Йорку вона придбала багатоповерхівку за $10 млн. Ще $4 млн пожертвувала на лондонський центр. Кілька років тому Мадонна взяла собі єврейське ім"я — Естер.

Своїм дітям співачка не дозволяє їсти солодке й дивитися телевізор. Доньці забороняє мати справу з хлопцями до повноліття. Якось дівчина запитала в матері, чому та міцно цілувалася з Брітні Спірс під час вручення нагород Ем Ті Ві.

— Я сказала Лурдес, що передала Брітні свою енергію, — відмахується Мадонна.

Співачка живе в Лондоні, має шість будинків і разом із чоловіком — віллу в Майамі.

— Найбільше ми з Гаєм любимо пити пиво вечорами та годувати в парку качок, — каже вона.

1958, 16 серпня — Луїза Вероніка Чікконе народилася в Бей-Сіті, штат Мічиган, США
1977 — поїхала до Нью-Йорка
1985 — вийшла заміж за актора Шона Пенна; за 4 роки розлучилися
1999 — народила доньку Лурдес; захопилася іудейським релігійним ученням
2000 — побралася з режисером Гаєм Річі; народила сина Рокко
2006 — заробила 200 мільйонів доларів

Зараз ви читаєте новину «Мадонна забороняє доньці зустрічатися з хлопцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути