пʼятниця, 29 січня 2016 07:35

Людмила Путіна вийшла заміж за молодшого на 20 років чоловіка

Колишня дружина російського президента Володимира Путіна 58-річна Людмила, ймовірно, вийшла заміж. Згідно з даними Росреєстру, вона змінила прізвище.

Квартира в Санкт-Петербурзі до 1997 року належала Путіним. ­Потім її передали ­Катерині Шкребньовій, матері Людмили. У липні торік помешкання успадкувала її молодша донька Ольга Цомаєва. За місяць та переоформила помешкання на Людмилу Олександрівну Очеретну. Її ім'я, по батькові, дата і місце народження збігаються з даними колишньої дружини російського президента. Паспорт на нове прізвище Людмила Олександрівна отримала 2 лютого 2015 року в Москві.

Її чоловіком називають 38-річного Артура Очеретного. Він очолює Центр розвитку міжособистісних комунікацій.

У "Фейсбуку" Людмила Олександрівна досі має прізвище Путіна. У списку її друзів немає відомих осіб, але є Артур Очеретний. Жінка викладає фотографії котів, проходить різні тести, коментує тексти Очеретного про літературу.

— Звісно, ніхто не бачив свідоц­тва про шлюб, — каже співробітниця Центру розвитку міжособистісних комунікацій Наталія. — Чутки були. Ми не дуже їм вірили, але таке говорили ще позаторік улітку. Людмилу Олександрівну як мецената часто запрошують на зустрічі й семінари. Ходить без охорони, привітна. Якось у коридорі розповідала кумедні випадки з консервацією. Казали, що Артур хотів сприяння у якихось бізнес-питаннях. Але це на нього не схоже. По-перше, має достатньо власних зв'язків. По-друге, він чесний чоловік. Коли отримали додаткові кошти, поділив між усіма. Не забув навіть про прибиральницю, яка працює за сумісництвом. Багато читає, запрошує письменників у Центр.

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков відмовився коментувати інформацію про заміжжя колишньої першої леді.

Володимир і Людмила Путіни оголосили про розлучення 2013 року. За чутками, шлюб розпався через роман президента з гімнасткою, олімпійською чемпіонкою, 32-річною Аліною Кабаєвою. У квітні позаторік Путіна запитали про особисте життя. Відповів, що спочатку видасть заміж колишню дружину.

Путіни мають двох доньок. 31-річна Марія живе в Нідерландах. Вона — біомедик. Взяла прізвище чоловіка Фаассен. 29-річна Катерина в Московському університеті керує проектом розбудови корпусів вартістю $1,7 млрд. Заміжня за сином друга Путіна Кирилом Шамаловим. Володіють акціями і нерухомістю на $2 млрд.

Кажуть, Володимир Путін і Аліна Кабаєва начебто мають двох спільних ­дітей.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Путіна вийшла заміж за молодшого на 20 років чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути