четвер, 15 січня 2009 17:37

Леви спостерігали за моделями у хутряних шубах

Черговий тиждень високої моди триває у китайському Гонконгу. Захід відбувається двічі на рік. Цього разу його довелося збільшити до десяти днів, аби встигнути організувати понад 100 показів.

Модельєри намагалися зробити виходи якомога яскравішими. Сумки дазайнера Ю Вінсента демонстрували майже оголені дівчата. Японець Хагоші Міяцуга показав колекцію "Літнє небо". Він вивів моделей у яскраво-блакитному з білим одязі на рухомий подіум. Замість того, щоб дефілювати, дівчата стояли на конвеєрі, а потім сходили в зал.

Китайський дизайнер Фен Лінь для показу колекції "Варварська розкіш" орендував у заповіднику двох левів-альбіносів. Хижаки сиділи у клітках по обидва боки від сцени. Моделі в цей час показували хутряні шуби завдовжки до підлоги та велетенські шапки.

Під час тижня організували конкурс дизайнерського взуття. Першу премію отримали черевики з підборами у формі пістолетів. Їх створив китаєць Чау Чінь. На конкурсі також показали картаті чоботи з білими застібками. Взуття імітує дешеві пластикові сумки, з якими ходять торговці по всьому світу. Такі чоботи від дизайнера Чунь Юань Туня коштують $1500.

Зараз ви читаєте новину «Леви спостерігали за моделями у хутряних шубах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути