вівторок, 18 березня 2008 17:04

Лукашенко найняв піар-менеджера Березовського

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, 53 роки, запропонував покращувати імідж Білорусі на Заході британському спеціалісту з піару Тімоті Беллу. Серед його клієнтів — російський олігарх Борис Березовський, колишня британська прем"єрка Маргарет Тетчер, урядовці Саудівської Аравії та екс-прем"єр Таїланду Таксін Чінават.

67-річний лорд Белл прибув до Мінська на день і зустрівся лише з Лукашенком. Президент Білорусі запевнив британця, що йому сподобається співпрацювати з білорусами і він переконається, що "Білорусь — європейська держава".

— Розраховуємо на те, що лорд Белл стане послом доброї волі у Великій Британії. З нею в нас активно розвиваються дружні відносини, незважаючи на деякі непорозуміння в політичній сфері, — сказав Лукашенко.

Белл вважає, що над іміджем Білорусі як демократичної держави доведеться ретельно попрацювати.

— В Інтернеті я читав багато негативних коментарів щодо політики Лукашенка, — розповідає він. — Люди у світі мало знають про Білорусь. Основна наша задача полягатиме в розміщенні коректної та об"єктивної інформації про країну.

Більшість країн Євросоюзу і США осуджують диктаторську політику Олександра Лукашенка і вимагають звільнення численних політв"язнів у Білорусі. У відповідь на санкції американського уряду проти Білорусі Лукашенко відкликав посла США в Білорусі Карен Стюарт. Вона виїхала з Мінська минулого тижня.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко найняв піар-менеджера Березовського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути