четвер, 13 вересня 2007 17:14

Лучано Паваротті заповів півмільярда доларів

Спадок італійського тенора Лучано Паваротті, що помер минулого четверга на 72-му році життя, оцінюють у $500 млн. Право на успадкування отримали три його старші доньки від першого шлюбу: Лоренца, Христина, Джуліана та друга дружина — 37-річна Ніколетта Мантовані з 4-річною донькою Аліче.

У середу Буонанно, нотаріус Паваротті, оголосив заповіт тенора. Половину спадку поділять між собою доньки. Чверть отримає вдова співака Ніколетта Мантовані. Решту 25% поділять між сестрою Габріелою, друзями та співробітниками Лучано — помічником Тіно, секретаркою Веронікою і водієм на прізвисько Качан.

За попереднім заповітом Ніколетта мала отримати більше. Лучано заповідав їй авторські права, які оцінюють у $200 млн. Із Мантовані Паваротті прожив 11 років.

За кілька тижнів до смерті співак поскаржився, що його стосунки із Ніколеттою зіпсувалися. Він зблизився зі своєю першою дружиною Адуа Вероні, з якою прожив 40 років.

— З Ніколеттою ми думаємо розлучатися. Нас поєднує лише донька Аліче, — зізнався співак.

Коли стало відомо, що здоров"я Паваротті погіршується, Мантовані подзвонила зі США, де проводить більшість часу. Жінка вимагала знайти документи на три нью-йоркські квартири.

— Вона попросила мене пошукати їх у сейфі, — розповідає дружина лікаря Паваротті Франка Страта. — Але я їх не знайшла.

Зараз ви читаєте новину «Лучано Паваротті заповів півмільярда доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути