середа, 05 вересня 2007 17:05

Лондон втратив 100 мільйонів доларів через страйк працівників метро

Цього понеділка працівники метрополітену Лондона розпочали 72-годинний страйк. У ньому взяли участь близько 2 тис. членів профспілки працівників транспорту.  Внаслідок цього припинився рух на дев"яти з 12 гілок підземки.

Через припинення руху метро за один день місто зазнало збитків на $100 млн. У вівторок уранці мільйони лондонців не могли потрапити на роботу, а ввечері — повернутися додому. Їм доводилося йти пішки, їхати велосипедами та в переповнених автобусах. На зупинках збиралися черги з десятків тисяч людей.

Страйкарі привертали увагу до розпаду компанії "Метронет", що була їхнім роботодавцем. Вони бояться, що тепер втратять роботу, зарплатню та соціальне забезпечення. Транспортній службі Лондона вдалося вмовити страйкарів повернутися на роботу, однак ті ще не втихомирилися повністю. У п"ятницю проведуть збори профспілки, на них вирішать, чи потрібно проводити другий етап страйку.

Зараз ви читаєте новину «Лондон втратив 100 мільйонів доларів через страйк працівників метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути