понеділок, 22 березня 2010 18:53

Літак не долетів до аеропорту півтора кілометра

У ніч на понеділок о 3.42 літак Ту-204 здійснив вимушену посадку в лісі за 1,5 км від аеропорту "Домодєдово". Лайнер прямував із єгипетського міста Хургада до Москви. На борту було восьмеро членів екіпажу. Четверо постраждали, але всі залишилися живі.

У неділю о четвертій ранку лайнер вилетів із Москви. У салоні було 210 пасажирів. Коли досягли міста Орел, екіпаж помітив у кабіні дим. Вирішили повернутися. О 7.00 сіли в "Домодєдово". З"ясувалося, що є проблеми з обігрівом вікон. Систему відремонтували, і Ту-204 знову взяв курс на Єгипет. Долетів за 4 год., висадив пасажирів.

Аварія сталася, коли лайнер повертався. О 3.42 він зник із радарів. Було дуже хмарно. Літак знайшли за 50 хв.

— До посадкової смуги машина не дотягла 1,5–2 кілометра. Будинків на місці аварії не було. Фюзеляж зламано у двох місцях, відпало крило, — розповідає Євгеній Сєкірін із міністерства надзвичайних ситуацій у Московській області.

— Четверо членів екіпажу в дуже важкому стані. У командира 32-річного Олександра Косякова черепно-мозкова травма. У пілота Олексія Михайловського, 34 роки, перелом грудної клітки, шийки стегна і травма голови.

Зараз ви читаєте новину «Літак не долетів до аеропорту півтора кілометра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути