Ексклюзиви
вівторок, 09 липня 2013 06:19

"Коли стану міністром, розстріляю тебе"

"Під час зустрічі Володимира Путіна з Олександром Лукашенком президент Росії вирішив похвалитися знанням білоруської, — розповідають у Мінську політичний анекдот. — "Даколи вы сабираетесь быць у власти, Аляксандр Рыгорович?" — запитав Володимир Володимирович. "Дык да Коли и буду", — відповів Лукашенко".

Те, що бацька має третього, позашлюбного сина Миколу, громадськість дізналася 2007-го. За неофіційною інформацією, мати хлопчика — особистий лікар президента Ірина Абельська. Вона на 15 років молодша від Лукашенка. Одразу після народження сина у жінки забрали.

Фавориткою президента на той час називали співачку 35-річну Ірину Дорофеєву. При цьому бацька офіційно продовжує перебувати у шлюбі з першою дружиною Галиною, яка живе в селі на Могилевщині.

??Одразу після народження сина у жінки забрали

Із 2008 року на публіці Олександр Григорович з'являється виключно з молодшим сином. Микола у військовій формі з батьком приймає паради, відвідує міжнародні зустрічі. Кажуть, під час одного з перельотів захотів зачинити двері літака, а коли стюардеса заборонила, хлопчик прокусив їй руку й вигукнув: "Коли стану міністром, розстріляю тебе!".

Від першої дружини Лукашенко має двох синів. 37-річний Віктор — радник президента з національної безпеки, керує силовими структурами. На чотири роки молодший Дмитро — член Національного олімпійського комітету, займається лотереями. У президента Білорусі п'ятеро онуків.

Зараз ви читаєте новину «"Коли стану міністром, розстріляю тебе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути