вівторок, 12 березня 2013 07:15

Кажуть, що у Кім Чен Ина народилася донька

— Бо якби народився хлопчик, то влада країни давним-давно зробила б офіційну заяву, — каже редактор південнокорейського інтернет-видання www.nkleadershipwatch.com Майкл Медден. Так пояснює, чому про дитину лідера Північної Кореї нічого не повідомляють.

У Сеулі припускають, дівчинка з'явилася на світ наприкінці минулого року. Тоді в мережі виклали знімки першої леді Північної Кореї — Лі Суль Чжу, в якої був помітно округлий живіт. Востаннє вагітна дружина Кім Чен Ина виходила на публіку в грудні. Була одягнена в темну простору сукню. Коли ж через місяць її побачили на офіційному святкуванні Нового року, була стрункіша. Вбрана у зелену блузку і вузьку чорну спідницю.

Кім Чен Ин побрався з Лі Суль Чжу 2009-го. За іншими джерелами — торік. На відміну від своїх батька і діда, він дозволив дружині супроводжувати його на офіційних заходах. Про сім'ю Чжу відомо лише, що її батько — професор, мати — лікар.

Зараз ви читаєте новину «Кажуть, що у Кім Чен Ина народилася донька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути