пʼятниця, 01 лютого 2013 00:00

Кажуть, що Аліна Кабаєва народила доньку від Путіна

29-річна гімнастка Аліна Кабаєва торік у листопаді народила доньку. Батьком дитини начебто є російський президент 60-річний Володимир Путін.

Про це 29 січня написало американське видання "Нью-Йорк пост". Автор статті Річард Джонсон не посилається на джерело інформації. Його повідомлення передрукували кілька французьких, американських та російських медіа.

— Окрім того, що в Путіна від колишньої олімпійської чемпіонки із художньої гімнастики, а нинішнього члена підконтрольного (йому. — "ГПУ") парламенту Росії є 3-річний син, тепер є і маленька донька, — стверджує Джонсон. — Московські ЗМІ ніколи не повідомляли, що він є батьком цих дітей.

Два роки тому Кабаєва з'явилася на обкладинці російського журналу "Воґ" із хлопчиком, якого назвала племінником. "Кожен, звісно, думає, що він мій син",— сміялася гімнастка.

Коли "Московский корреспондент" повідомив, що 2008-го Путін таємно заручився з Кабаєвою, мільярдер і власник газети Олександр Лебедєв швидко відмовився від цієї історії та закрив газету. Але плітка продовжує циркулювати.

"Нью-Йорк пост" пише, що перша леді Росії — Людмила Путіна не з'являється на публіці з весни 2012-го. Востаннє її бачили на інавгурації чоловіка 7 травня. А 6 січня не було офіційного святкування її 55-річчя.

— Президент Чечні Рамзан Кадиров, здається, дав маху, коли по-кавказьки вітав Людмилу Олександрівну. Він побажав їй довгого життя і при цьому назвав "першою дружиною" Путіна, — пише Джонсон.

На думку автора "Нью-Йорк пост", Аліна Кабаєва з двома дітьми може жити в президентській резиденції в місті Сочі на березі Чорного моря. Це колишній літній палац російських царів. 6 січня Путін вручав там паспорт громадянина Росії французькому актору Жерару Депардьє. А Людмила Путіна "мешкає в гостьовому будинку за $1,5 млн на території древнього Єлізаровського монастиря". Він розташований за 27 км від міста Псков, неподалік кордону Росії з Естонією. У вересні 2010-го російський блогер під ніком "pritula" припустив, що вона стала ігуменею цього монастиря.

Володимир і Людмила Путіни одружилися 29 років тому.

У "Вікіпедії" пишуть, що після закінчення школи Людмила Олександрівна працювала листоношею, санітаркою в Калінінградській міській лікарні, була стюардесою. 1986-го закінчила Ленінградський університет, здобула фах філолога-романіста. Чотири роки викладала там німецьку мову. Знімки дорослих доньок Путіних — Марії та Катерини — не з'являються в пресі. Гадають, що президент РФ приховує їхні обличчя з міркувань безпеки.

Аліна Кабаєва — переможниця Олімпійських ігор 2004 року, дворазова абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики. Заочно закінчила два вузи — сервісу та фізичної культури. Депутат Держдуми від провладної партії "Єдина Росія". Володіє земельною ділянкою площею 7,2 тис. кв. м, трьома квартирами та двома автівками — "мерседесом" і "Порше Каєном".

Зараз ви читаєте новину «Кажуть, що Аліна Кабаєва народила доньку від Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути