Ексклюзиви
вівторок, 03 січня 2006 12:22

Кашпіровський налякав росіян

"Виступи Анатолія Кашпіровського в Новгороді обов"язково відбудуться. Він уже перерахував гроші за оренду залу". Так говорили працівники обласної філармонії міста. У вихідні туди з "гастролями" завітав лікар-психотерапевт Анатолій Кашпіровський, 66 років. А за кілька днів до його приїзду жителі міста почали протестувати.

Прокуратура Новгорода отримала листа з підписами 450 осіб. У ньому було прохання перевірити діяльність Кашпіровського. Громадяни посилались на наукову літературу і говорили про те, що масові сеанси психотерапії небезпечні для здоров"я. Також просили перевірити, чи є у Кашпіровського необхідні дозволи, щоб надавати населенню платні послуги. Лист передали в місцевий комітет охорони здоров"я.

На рекламних листівках, які були розклеєні по місту, з"явилися написи, що сеанси Кашпіровського не відбудуться. Але організатори виступів заявили, що це звичайне хуліганство: "Квитки продаються дуже активно, і можливо, на концерті буде аншлаг".

Анатолій Кашпіровський народився у Вінниці, де закінчив медичний інститут. 25 років пропрацював у психіатричній лікарні. У другій половині 80-х років дуже популярними були його всесоюзні телесеанси.

Зараз ви читаєте новину «Кашпіровський налякав росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути