вівторок, 18 березня 2008 17:02

Ієн Ашер продає друзів і роботу на інтернет-аукціоні

44-річний австралієць Ієн Ашер виставив на інтернет-аукціоні все своє майно, роботу, а також друзів і знайомих. Після розлучення з дружиною він вирішив почати нове життя.

Опівдні 22 червня цього року можна буде позмагатися на сайті за чоловікове майно: трикімнатний будинок у місті Перт, автомобіль, водний скутер, мотоцикл, побутову техніку, меблі та інше. Ієн не пояснює, чому розлучився із дружиною, але натякає на подружню зраду.

— Я познайомився й одружився з найкращою дівчиною у світі. Але якось сталася неприємна і неочікувана річ, — розповідає Ашер. — Я й досі люблю свою дружину. Але мені треба рухатися далі.

Ієн вважає, що, продавши дім, збудований для нього та колишньої дружини Лаури, він позбавиться спогадів і зможе розпочати нове життя. Сподівається, що аукціон принесе йому не менше $470 тис. Щойно чоловік позбудеться останньої речі, то сяде в перший-ліпший літак із паспортом, гаманцем та одягом, який буде на ньому в цей день, і полетить у незнайоме місце, щоб почати життя з чистого аркуша.

Зараз ви читаєте новину «Ієн Ашер продає друзів і роботу на інтернет-аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути