вівторок, 12 травня 2009 18:00

Іспанець виграв 126 мільйонів євро

Організатори європейської лотереї "ЄвроМільйони" шукають власника білета, що виграв джек-пот у 126 млн євро (1,2 млрд грн). Зазвичай переможці забирають кошти в перші години після виграшу. Однак цей розіграш провели 9 травня, а володар призу поки не з"явився. Якщо він не прийде по гроші впродовж 180 днів, їх переведуть на рахунок благодійної організації.

Виграшний білет придбали в центрі Мадрида. Організатори лотереї знайшли кіоск, у якому його продали.

— Я не пам"ятаю покупця, — каже продавщиця Анна Марія Рінкон. — Це міг бути як мадридець, так і турист. Ми ж у центрі міста.

Лотерею "ЄвроМільйони" проводять із 2004-го в Іспанії, Великій Британії, Швейцарії, Франції, Австрії, Бельгії, Ірландії, Люксембургу та Португалії. Вартість білета — 2 євро (21 грн). Для гри треба закреслити будь-які п"ять цифр від 1 до 50, а також додаткові два "щасливі номери" від 1 до 9, які примножують виграш, якщо їх угадати.

За час існування "ЄвроМільйонів" кілька разів не могли знайти володарів виграшу. 2005 року невідомий у британському графстві Південний Йоркшир виграв 9,4 млн фунтів і не прийшов по гроші. Пізніше у графстві Девон хтось угадав шість із семи цифр і здобув 6,9 млн фунтів. Однак кошти так і не забрав.

До останнього розіграшу найбільшу суму в історії "ЄвроМільйонів" виграла ірландська домогосподарка Долорес МакНамара. 2005-го 45-річна мати шістьох дітей зірвала джек-пот у 115 млн євро. 

Зараз ви читаєте новину «Іспанець виграв 126 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути