четвер, 04 лютого 2010 17:10

Голландське подружжя загинуло зі всиновленим гаїтянином

34-річна Ровена і 35-річний Річард Пет із голландського міста Вінкель загинули під час землетрусу на Гаїті. Вони приїхали забрати з сиротинця названого сина Арно.

Вісім років Пети намагалися зачати дитину. Зрештою вирішили взяти сироту з притулку на Гаїті. Три роки чекали дозволу забрати хлопчика додому. Коли отримали всі документи, Ровена дізналася, що вагітна. Народила сина Джима в серпні минулого року. Всиновлювати Арно не передумали. У січні прибули до Порт-о-Пренсу, столиці Гаїті.

— Іще кілька днів, і родина буде в повному складі, — таке повідомлення Річард розіслав друзям за кілька годин до землетрусу. Пети хотіли повернутися до 29 січня, щоб відсвяткувати 3-річчя Арно.

Андре Френш, батько Ровени, звернувся до ЗМІ з проханням допомогти знайти Петів. Родину шукали під руїнами готелю "Вілла Тереза", де вони зупинилися. Кілька днів тому рятувальники натрапили на жовто-блакитного пінгвіна. Цю іграшку торік пара подарувала 2-річному Арно. Тіла загиблих лежали поруч, — подружжя намагалося прикрити хлопчика під час обвалу. Усіх поховають у Голландії.

Опіку над 5-місячним Джимом отримали сестри Ровени.

Зараз ви читаєте новину «Голландське подружжя загинуло зі всиновленим гаїтянином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути