неділя, 13 серпня 2006 17:50

Дженна та Ченнінґ танцювали для Рікі Мартіна

Автор: фото: REUTERS/Fred Prouser
  Актори Дженна Дюван і Ченнінґ Татум на вечірці у Голлівуді святкують прем’єру фільму ”Крок уперед”
Актори Дженна Дюван і Ченнінґ Татум на вечірці у Голлівуді святкують прем’єру фільму ”Крок уперед”

На екранах американських кінотеатрів минулого тижня почали показувати молодіжний танцювальний фільм "Крок уперед". Це історія молодого вуличного злодюжки Тайлера та Нори, балерини з привілейованої школи.

Після чергового злочину хлопця відправляють на громадські роботи в школу мистецтв, де займається Нора. Їй саме потрібен партнер для танців.

Головні ролі в фільмі дісталися молодим і маловідомим акторам. 25-річна Дженна Дюван до цього зіграла епізодичну роль у танцювальному фільмі "Ти ведеш" з Антоніо Бандерасом у головній ролі. А до того підтанцьовувала американським співакам Джастінові Тімберлейку, Джанет Джексон і Рікі Мартіну.

Виконавець головної ролі 26-річний Ченнінґ Татум теж якось танцював із Рікі Мартіном, за що отримав $400. Але більше йому подобалося працювати моделлю. Саме цим він упродовж кількох років і заробляв на життя, навіть з"являвся на обкладинках глянцевих журналів. У школі займався спортом, а навчанням не надто переймався. Зараз зізнається, що його більше приваблювали дівчата, аніж книжки.

За перший тиждень прокату "Крок уперед" зібрав $8,7 млн — більше, ніж фільм відомого режисера Олівера Стоуна "Світовий торговельний центр" — про події 11 вересня 2001 року в Нью-Йорку. Дженна Дюван не приховує свого задоволення від успіху картини. Каже, що тепер хоче зніматися зі знаменитими акторами й у відомих режисерів.

— Немає значення, якщо це буде маленька роль у великому фільмі, — каже акторка. — Я хочу вчитися та вбирати їхній стиль і досвід.

Зараз ви читаєте новину «Дженна та Ченнінґ танцювали для Рікі Мартіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути