вівторок, 11 грудня 2012 07:15

Двоє жартівників довели медсестру до самогубства

Минулої п'ятниці у центрі Лондона знайшли тіло 46-річної Жасінти Салдани, медсестри лікарні короля Едварда. За кілька днів до того вона стала жертвою розіграшу австралійських радіоведучих. Ті вдавали з себе королеву Великої Британії Єлизавету ІІ та  принца Чарльза, щоб дізнатися подробиці про вагітність дружини принца Вільяма 30-річної Кейт Мідлтон.

7 грудня о 9.35 тіло непритомної Жасінти поліцейські виявили в гуртожитку для медперсоналу в центрі міста неподалік лікарні. За їхніми словами, у смерті жінки немає нічого підозрілого. Причину називають "нез'ясованою". Британська преса пише про "очевидне самогубство".

Жасінта 10 років тому переїхала до Великої Британії з півдня Індії. В неї залишилися 16-річний син, 14-річна дочка і чоловік.

"Я спустошений через смерть дружини. Поховаємо її в індійському селі Ширва", — написав у соціальній мережі "Фейсбук" чоловік Жасінти 49-річний Бенедикт Барбоса.

Родина жила в місті Бристоль, за 170 км від столиці. Мали будинок, який купили вісім років тому за 123 тис. фунтів — 1,5 млн грн. Жасінта протягом робочого тижня жила в гуртожитку в Лондоні, додому приїжджала на вихідні. Сусіди називають її елегантною і привітною.

— Місіс Салдана працювала в нас понад чотири роки. Після того розіграшу її ніхто не картав. Навпаки — усі намагалися підтримати, — коментує виконавчий директор лікарні Джон Лофтхаус.

Минулого тижня герцогиня Кейт провела чотири дні в цій лікарні через токсикоз, вона на восьмому тижні вагітності. Кейт ставили крапельницю, бо через блювоту організм був зневоднений.

3 грудня близько 5.30 до лікарні зателефонували двоє ведучих австралійської радіостанції "Тудей ФМ". Слухавку підняла Жасінта. Жінка на протилежному кінці представилася королевою Єлизаветою ІІ, цікавилася здоров'ям своєї онуки. Насправді то була радіоведуча Мел Ґрейг. Жасінта переключила її на палату герцогині. Далі інша медсестра, що доглядала Кейт, майже 2 хв. розмовляла з псевдокоролевою.

— Моя дорога Кейт, ти там? — сказала у трубку "королева".

— Доброго ранку мем. Це медсестра. Чим можу вам допомогти? — відповіла медпрацівниця.

— Вітаю! Я цікавлюся, як там моя онучка Кейт. Як її животик? — спитали на іншому кінці дроту.

Медсестра детально розповіла про стан пацієнтки. Відповіла, коли її можна відвідати. Розмова тривала 2 хв. Далі слухавку взяв напарник Мел — Майкл Крістіан. Представився принцом Чарльзом. Спитав медсестру, чи Вільям ще у лікарні.

Згодом радіоведучі перепросили слухачів за розіграш. Сказали, що вкрай здивовані, що медсестри повірили, не зважаючи на їхній австралійський акцент. Наступного дня обох відсторонили від роботи.

— "Тудей ФМ" щиро перепрошує. Все робили з найкращими намірами. Ми бажаємо Кейт та її родині всього найкращого, — коментує прес-секретар радіостанції.

Принц Вільям і його дружина висловили співчуття сім'ї покійної медсестри.

Зараз ви читаєте новину «Двоє жартівників довели медсестру до самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути