середа, 25 жовтня 2006 16:10

Дружині Мериліна Менсона за стриптиз заплатили 25 тисяч

Автор: фото: reuters/Benoit Tessier
  Знаменита американська стриптизерка, дружина рок-музиканта Мериліна Менсона Діта фон Тіз виконує танець із ванною
Знаменита американська стриптизерка, дружина рок-музиканта Мериліна Менсона Діта фон Тіз виконує танець із ванною

Відомий у світі танцювальний гурт "Крейзі хос", що перекладається як "Дикий кінь", виступає зі стриптиз-шоу вже понад 50 років. Програма колективу відрізняється вражаючим музичним та світловим супроводом.

Минулої неділі учасниці гурту вперше запросили виступити з ними артистку, яка не належить до колективу. Нею стала знаменита американська стриптизерка 33-річна Діта фон Тіз — дружина скандального рок-музиканта Мериліна Менсона, 37 років. Квитки на шоу в Парижі коштували 90–170 євро.

Діті фон Тіз за десять хвилин виступу платять $20 тис. Найчастіше вона виконує номер з великим бокалом для мартіні: купається в ньому, знявши з себе під музику весь одяг. Також популярні її виступи зі стриптизом на каруселі та у ванні. Саме з останнім номером Діта виступила в Парижі. За нього вона отримала $25 тис.

Із Мериліном Менсоном вони одружені трохи більше року, хоча разом живуть із 1999-го. Співак здавна був її шанувальником. Якось запросив знятися в одному зі своїх відеокліпів, і відтоді вони не розходилися. До виступів дружини Менсон ставиться спокійно, любить дивитися їх у переповнених залах. А Діта дозволяє йому ходити на стриптиз інших артисток.

— Із Менсоном ми різні, як жайворонок і сова, — говорить Діта. — Він ладен до пізньої ночі щось писати, а я не можу так руйнувати день.

На сніданок Діта завжди готує зелений чай в одному із сервізів, які давно колекціонує. Снідає вона сама. Говорить, що не допускає Менсона до цього ритуалу. На обід може з"їсти курячий салат. А ще любить страви, які потрібно готувати кілька годин.

Якщо Діті треба кудись вийти і вона не хоче, щоб її впізнавали, зав"язує волосся у хвіст. А перед походом на вечірку чи в ресторан проводить перед дзеркалом три години. Вона переконана, що на людях зірки мусять мати бездоганний вигляд.

— Знаменитості жаліються, що папараці фотографують їх, коли вони погано виглядають, — каже Діта. — Але папараці були і раніше, просто зірки не дозволяли собі гуляти в джинсах і без макіяжу. Вони повинні були чудово виглядати 24 години на добу. Сьогоднішньому Голлівуду цього бракує.

Зараз ви читаєте новину «Дружині Мериліна Менсона за стриптиз заплатили 25 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути