Ексклюзиви
понеділок, 13 липня 2009 17:34

Дружина вбила чемпіона світу з боксу

11 липня у бразильському курортному місті Порту-де-Галіньяс знайшли мертвим колишнього чемпіона світу з боксу 37-річного Артура Ґатті. У вбивстві звинувачують його дружину Аманду Родріґес, 23 роки.

Подружжя з 12-місячним сином поїхало до Бразилії на другий медовий місяць, розказують друзі боксера. Винайняли апартаменти неподалік пляжу, заплатили за них на 30 днів наперед. Сусіди говорять, що на вигляд пара була щасливою.

Увечері 10 липня Ґатті із дружиною вечеряв у ресторані, чимало випив. Удома подружжя посварилося, боксер штовхнув Аманду. Наступного дня вранці вона подзвонила у поліцію й повідомила: Ґатті — мертвий.

— Свідчення жінки вкрай суперечливі, — каже працівниця місцевої поліції Джозедіт Ферейра. — Вона розповідає, що встала вночі до дитини. Побачила Ґатті у вітальні, подумала— спить. Лише за 10 годин вирішила його розбудити й зрозуміла, що він — мертвий. Свою вину заперечує.

Ґатті задушили ременем від жіночої сумочки

На голові боксера виявили велику рану. На шиї — ознаки удушення. Поліція встановила: Ґатті задушили ременем від жіночої сумки. Її відшукали у квартирі, вона була у крові.

Слідчі кажуть: Аманда — основна підозрювана. Вона перебуває у поліцейському відділку. Дитину передали її сестрі, що живе в Бразилії.

Аманда й Артур зустрічалися понад рік. До весілля часто сварилися. Дівчина навіть подавала на боксера в суд, свідчила, що він її б"є. Торік канадський суд заборонив Ґатті наближатися до Родріґес ближче як на 200 м. Спортсмена засудили до кількаденного ув"язнення, однак звільнили під заставу. Згодом пара помирилася.

Друг Ґатті, колишній чемпіон світу з боксу Аселіно Фрейтас розповідає: Артур й Аманда і після весілля багато сварилися. Незадовго до подорожі Ґатті казав йому, що подумує про розлучення.

Артур Ґатті народився в Італії, переїхав до Канади. 1991-го розпочав професіональну боксерську кар"єру, за чотири роки здобув титул чемпіона світу в напівсередній вазі за версією ABF. На рингу мав прізвисько Грім. Він брав участь у 49 боях, у 40 здобув перемогу. Спортивну кар"єру завершив 2007-го, як програв двічі поспіль аргентинцеві Карлосу Бальдомиру та Альфонсо Гомесу з Мексики. Вдома у канадському місті Монреаль займався бізнесом: відкрив агенцію нерухомості.


Ангеліна КАРЯКІНА

Зараз ви читаєте новину «Дружина вбила чемпіона світу з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути