середа, 01 лютого 2012 05:15

Донька Уґо Чавеса сфотографувалася з доларами

Автор: фото з сайта www.twitter.com
  Росінес, донька диктатора-соціаліста Уґо Чавеса, позує з купюрами 1, 2 і 5 доларів. У Венесуелі ця валюта — рідкість
Росінес, донька диктатора-соціаліста Уґо Чавеса, позує з купюрами 1, 2 і 5 доларів. У Венесуелі ця валюта — рідкість

Донька президента Венесуели Уґо Чавеса потрапила у валютний скандал.  14-річна Росінес минулого тижня опублікувала у соцмережі свою фотографію з "віялом" американських доларів у руках. Її вчинок викликав у країні осуд.

Соціаліст Уґо Чавес, який постійно критикує США, обмежив у своїй країні обіг долара. Щоб купити американську валюту для подорожі чи бізнесу, люди йдуть на чорний ринок, де втричі переплачують. Більшість банкнот на фото Росінес одно- і п'ятидоларові. Про реакцію батька на вчинок доньки невідомо. Старші люди засуджують її витівку.

— Соромно, що у президента така нерозумна дитина. Могла б подумати, що підставляє батька. Я узагалі заборонила б підліткам сидіти в інтернеті, — розповідає 49-річна Джесіка з міста Сан Хуан де-Лос Моррос.

Мати дитини Марісабель Родрігес, з якою Чавес розлучився 2002-го, каже, насварила дочку. Але вона незадоволена, що через це такий скандал.

— На жаль, є невиховані люди, які сунуть свій ніс в особисте життя інших, — говорить Марісабель Родрігес.

Молодь у мережі здебільшого висміює Росінес. З'явився навіть новий термін — "росінити". Це означає виставляти у мережі фотопародії на доньку Чавеса. Деякі блогери виставили світлину з "віялами" капустяного листя, мобільних телефонів, намальованих від руки доларів. Як почався скандал, Росінес одразу замінила фото з доларами на знімок із канадським поп-співаком 17-річним Джастіном Бібером. Кажуть, Уґо вплинув, щоб кумир підлітків сфотографувався з його донькою під час турне Венесуелою.

57-річний Уґо Чавес був одружений двічі. Від першого шлюбу має трьох дітей, від другого із журналісткою 47-річною Марісабель Родрігес — одну дочку Росінес. Кажуть, наймолодша — його улюблениця. Уґо часто прислухається до її порад. 2006-го президент вирішив змінити герб Венесуели. Порадився з Росінес. 8-річна дитина сказала, їй не подобається, що на гербі кінь біжить зліва направо. На теперішньому гербі кінь біжить справа вліво. Влада пояснює, що так він дивиться вперед.

Зараз ви читаєте новину «Донька Уґо Чавеса сфотографувалася з доларами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути