середа, 14 вересня 2011 00:45

Донька бригадира стала другою на конкурсі "Міс Всесвіт"

Автор: фото: Reuters/PAULO WHITAKER
  Олеся стефаненко (ліворуч) і Лейла Лопес з анголи підтримують одна одну перед оголошенням результатів конкурсу "Міс Всесвіт"
Олеся стефаненко (ліворуч) і Лейла Лопес з анголи підтримують одна одну перед оголошенням результатів конкурсу "Міс Всесвіт"

12 вересня у бразильському Сан-Паулу темношкіра 21-річна Лейла Лопес з Анголи перемогла на конкурсі краси "Міс Всесвіт". Другою стала одеситка 23-річна Олеся Стефанко, третьою — Прісціла Мачадо з Бразилії.

В Україні конкурс транслювали 13 вересня на каналі М1 о 4.00. У третій частині змагань журі залишили п'ять красунь. Їм протягом 5 хв. судді ставили запитання. В Олесі поцікавилися, ким з історичних постатей вона б хотіла помінятися місцями.

— Із Клеопатрою, бо це — сильна й розумна жінка, гідна поваги. Кожна жінка може бути лідером, як Клеопатра, — відповіла вона.

Олеся має зріст 176 см і параметри 88-62-90. Важить 52 кг. Перед конкурсом місяць вживала багато білкової їжі, щоб набрати ще 2 кг. Народилася в селі Ковалівка на Івано-Франківщині. Її мати Ганна Юріївна — домогосподарка, батько Михайло Васильович — бригадир.

Графік конкурсанток розписаний із 7.00 до опівночі.

— Привезла з собою кілька десятків суконь, 10 пар взуття, теплі шкарпетки. У Бразилії зараз тільки починається весна.

Олеся навчається на четвертому курсі в інституті прокуратури та слідства Одеської юридичної академії. Модельним бізнесом займається з 16 років.

— Заміж поки що не виходжу. Ніхто не звав. Але, як каже моя мама, ще встигну — може, років через п'ять.

Торік українка Анна Пославська на "Міс Всесвіт" увійшла до четвірки переможців.

— Раніше до фіналу легко проходили фігуристі мексиканки й бразилійки. Україна навіть у десятку не потрапляла, — каже власниця одного з модельних агентств, називатися відмовляється. — Тепер маємо на конкурсі своїх людей. Його власником є американський підприємець Дональд Трамп, він — один із найкращих друзів мільярдера Філа Раффіна. Кілька років тому Філ одружився з українкою Олександрою Ніколаєнко. Приємно, що Саша — патріотка і тягне своїх.

У Бразилії Олесю Стефанко супроводжувала сестра Ніколаєнко — Оксана.

— У Лесі був кризовий момент, коли в неї опустилися руки, — каже директорка національного конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова. Його власницею є Олександра Ніколаєнко. — Саша швидко заспокоїла Лесю і привела її в порядок. Допомагала в усьому — навіть радила, що їсти на сніданок, а що ні. Бо можна наїстися чогось місцевого і два дні не вийти з номера.

Зараз ви читаєте новину «Донька бригадира стала другою на конкурсі "Міс Всесвіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути