пʼятниця, 18 лютого 2011 05:00

Дім на колесах нагадує здвоєну фуру

— Працюю ріелтором 21 рік, — розповідає "ГПУ" 46-річний Дуг Крайн із Нью-Йорка. — За цей час зверталися багато молодих пар із 100 тисячами доларів. Найчастіше таку суму дарують батьки, іноді беруть кредит. Великі корпорації стільки виділяють на кредитування житла для провідних працівників.

За 100 тисяч продавав особняки у віддалених штатах, бунгало в передмісті Нью-Йорка, квартирки у столицях штатів. Наприклад, у Чикаго завжди знайдеться трикімнатний варіант на цю суму. У Каліфорнії є три-чотири варіанти особняків. Мають півтора-два поверхи. Там гарна природа, сади. Але, як правило, у таких будинках потрібно багато що ремонтувати, їм по 40–60 років. Тому треба міняти труби чи дах. Нещодавно продав за 95 тисяч доларів у Монтані величезний будинок із садом. Велика вітальня, їдальня, три спальні, дитяча і гардеробна. Спроектований давно, потребує ремонту. Так дешево, тому що провінційний штат. Дім купила родина з чотирма дітьми.

Найбільше за 100 тисяч запам'ятався дім на колесах: дві кімнати, туалет, вбудована техніка і ванна-джакузі. Виглядав, як здвоєна фура. Її купили геї.

У Нью-Йорку щось пристойне на цю суму трапляється рідко. У курортному місті Маямі можна купити двокімнатну квартиру в новому будинку. За особняк треба заплатити вдвічі-втричі дорожче.

— У Європі квартири дешевші, — продовжує Дуг. — Наша контора в Парижі продавала помешкання за 80 тисяч. Але зараз ринок нерухомості такий, що достойні варіанти починаються зі 100.

Зараз ви читаєте новину «Дім на колесах нагадує здвоєну фуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути