четвер, 13 січня 2022 06:50

Чоловік 12 разів вакцинувався від коронавірусу

Індієць 84-річний Брахамдев Мандал із села Орай за 11 місяців вакцинувався від коронавірусу 12 разів. Перше щеплення зробив 13 лютого торік. Останнє — 4 січня. Пояснює, що після вакцин у нього менше болять суглоби. Поліція заборонила йому робити щеплення. Вирішують, чи штрафувати.

— Спочатку хотів бути сильнішим під час пандемії, — каже колишній листоноша Брахамдев. — Я хочу ще пожити. Потім помітив, що після уколу менше крутить ноги. Доти вісім років страждав від болю. Маю дуже високий рівень кисню. Відколи почав вакцинуватися, жодного разу не застудився. Раджу всім зробити, як я.

Чоловік використовував фальшиві паспорти і брехав лікарям. 13 квітня торік зробив два щеплення за пів години в лікарні Пурайні.

— Не можемо зрозуміти, як йому вдалося так надурити систему, — говорить лікар Чатма Хусер. — Вперше маємо справу із серійним вакцинувальником. Дев'ять щеплень отримав на своє ім'я. При цьому в нас є єдина база пацієнтів. Коли відмовилися колоти в найближчій лікарні, поїхав у госпіталь за 100 кілометрів. Його там не повинні були приймати. Цікаво, що жодного разу не мав навіть температури.

У грудні новозеландець вакцинувався 10 разів. Противники щеп­лень платили йому, щоб отримав укол замість них. Коли прийшов удесяте за три тижні, його впізнала медична сестра. Чоловіка і тих, хто йому платив, суди­тимуть.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік 12 разів вакцинувався від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути