вівторок, 08 грудня 2009 18:36

Британці замовляють торти на розлучення

Автор: фото з сайту www.dailymail.co.uk
  Торт на розлучення коштує від 60 до 800 фунтів (від 800 до 10,5 тисяч гривень. — ”ГПУ”)
Торт на розлучення коштує від 60 до 800 фунтів (від 800 до 10,5 тисяч гривень. — ”ГПУ”)

31-річна Фей Міллар з англійського міста Брайтон у графстві Східний Сассекс виготовляє святкові торти на розлучення. Прикрашає їх фігурками чоловіків і жінок, що сваряться або б"ються. Випічку замовляють щойно розлучені або їхні друзі, щоб відсвяткувати цю подію.

— Багато хто сприймає розлучення як трагедію — смішні персонажі на тортах можуть розважити, — говорить Фей Міллар. — Для деяких це початок нового періоду в житті й добра нагода влаштувати вечірку.

Один із тортів складається з двох частин. Чоловік жбурляє ногою корж, за який тримається його наречена у весільній сукні. На таці з тортом підпис: "Нарешті вільний!". Є торт, з я кого дружина зіштовхує нареченого. На іншому жінка підносить руку з ножем над спиною чоловіка. По боках — розділені навпіл серця. Один торт коштує від 60 до 800 фунтів стерлінгів (від 800 грн до 10,5 тис. — "ГПУ").

— Першими святкувати розлучення почали у США, потім цей звичай запозичили британці. — каже Міллар. — Улітку цього року американська модель Кеті Прайс, 31 рік, влаштувала грандіозну вечірку з приводу розлучення. Подала приклад багатьом.

Зараз ви читаєте новину «Британці замовляють торти на розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути