Ексклюзиви
пʼятниця, 15 квітня 2011 03:30

Білоруси бояться їздити метро

Сотні білорусів принесли 13 квітня свічки й квіти до станції метро Жовтнева. У країні цього дня оголосили жалобу.

У той час на просп. Незалежності біля Жовтневої загорівся мікроавтобус. Пожежники загасили полум'я за 2 хв. Транспорт спалахнув через перегрів двигуна.

— Люди панікують, як бачать вогонь. Думають, новий теракт. Розповідали про інший автобус, який ніби загорівся наступного дня після теракту. Чутки облетіли Мінськ за лічені хвилини. Люди телефонували знайомим, переказували. Увечері телеканали заспокоїли: це вигадки, — розповідає "ГПУ" мінчанин 21-річний Олександр. Із його слів, біля Жовтневої дотепер багато міліції.

Білоруси уникають їздити метро, говорить Олександр:

— Увесь наземний транспорт у столиці забитий. Їхав у середу на пари, то вліз лише у третій автобус. Іногородні студенти тікають із міста. Бояться нових вибухів.

Президент Білорусі 56-річний Олександр Лукашенко у середу повідомив: теракт розкрили. Міліція відрапортувала, що затримала двох виконавців вибуху. Подробиць про них не розголошують. Вони білоруси, одному з них 24 роки. Причин учинку правоохоронці не називають.

Вибух на станції метро Жовтнева у Мінську стався увечері 11 квітня. 12 людей загинули, 204 постраждали.

Число 11 означає агресію і натиск

11 вересня 2001 року у Нью-Йорку загинули 2974 людини. Тоді бойовики "Аль-Каїди" викрали у повітрі авіалайнери і спрямували їх на хмарочоси Всесвітнього торговельного центру. Перший "Боїнг", який врізався у хмарочос, мав номер авіарейсу 11.

11 березня 2011 року — землетрус і потужне цунамі в Японії. Загинули понад 13 тис.

11 квітня 2011 року — теракт на станції метро Жовтнева у Мінську, Білорусь.

— Вибух у мінському метро стався 11 квітня, або ж 11.04. За нумерологією, дуже важкий день — день фатуму. У нумерології 11 — число Всесвіту. Воно означає агресію, натиск, негатив, пов'язаний із особистістю людини. Цього дня люди прагнуть переробити світ, порушують гармонію. Не відповідають за вчинки, "відпускають гальма". Це приносить негатив, задіює темні сили, — пояснює київський нумеролог 52-річна Людмила Савіна.

— У квітні буде ще багато трагедій. Важким і критичним буде 18 квітня. Бо Сонце того дня буде дуже активне. Люди матимуть проблеми зі здоров'ям, страждатимуть сердечники. Вони відчуватимуть агресію Сонця і людей.

Складним буде також 2020 рік. Але 2011-й — найгірший, бо в ньому дві одинички. А одиниця — це агресія, самоствердження заради влади, застерігає Людмила Савіна.

 

Зараз ви читаєте новину «Білоруси бояться їздити метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути