вівторок, 16 березня 2010 18:14

Бекхем пропустить Кубок світу

Автор: фото з сайту www.media.idahostatesman.com
  Девід Бекхем на ношах залишає поле міланського стадіону ”Сан Сіро”
Девід Бекхем на ношах залишає поле міланського стадіону ”Сан Сіро”

Півзахисник італійського "Мілана" англієць Девід Бекхем, 34 роки, розірвав ахілл у недільному поєдинку проти "К"єво". Гравець оступився на рівному місці за 2 хв. до закінчення матчу. У понеділок футболіста прооперував лікар Сакаро Орава в одній із фінських клінік. Найімовірніше, Девід пропустить фінальну частину Кубка світу, який стартує 11 червня. Точних термінів відновлення після травми ахіллу не існує, але навряд чи гравець одужає раніше ніж через п"ять-шість місяців.

Головний тренер англійської збірної Фабіо Капелло, зауваживши, що відсутність Бекхема стане втратою, сказав, що триматиме для нього місце до останнього. Можливо, навіть запросить до тренерського штабу. 2002-го року Девід зламав кісточку незадовго до Мундіалю, але встиг відновитися.

Бекхем грав на трьох Кубках світу. Якби поїхав на четвертий, став би рекордсменом серед англійських гравців. За кількістю проведених матчів у національній команді Девід поступається тільки воротареві Пітеру Шилтону. З літа 2007-го Бекхем грав у США, а останні два роки на півсезону перебирався до "Мілана", щоб мати шанси на участь у Мундіалі.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем пропустить Кубок світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути