середа, 03 листопада 2010 07:03

Американська пенсіонерка продавала кокаїн

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
  87-річна Ола Маі Ейджі раніше працювала двірником
87-річна Ола Маі Ейджі раніше працювала двірником

Американку 87-річну Олу Маі Ейджі засудили до ув'язнення через торгівлю наркотиками. Сидітиме за ґратами щонайменше півтора року.

Ола Маі Ейджі живе у приватному будинку в місті Пенсакола на заході штату Флорида. У своїй вітальні зберігала кокаїн. На документальних зйомках підставний поліцейський заходить до кімнати через чорний вхід і купує порцію крек-кокаїну за $20. Ола дістає мішечок з білим порошком з-під дивана.

— За останні роки жінку "впіймали на гарячому" кілька разів, — розповідає Грег Марсель, асистент державного судді. — Вона не припинила продавати заборонену речовину. Тому нам нічого не лишалося, як судити її за законом.

У грудні 1996 року вдома в Ейджі вперше знайшли коку. Її не покарали, поставили на облік. За два роки 75-річну Олу знову заарештували за дилерство. Проте вона продовжувала розповсюджувати кокаїн. Двічі її звинувачували, але щоразу пробачали через поважний вік. У більшості випадків за схожі злочини ув'язнюють до 15 років.

2004-го за зберігання крек-кокаїну заарештували 96-річну Джулію Робертс з Клівленда. У її будинку також знайшли крадені коштовності, зброю та великі запаси горілки. До кримінальної відповідальності притягли також двох її синів — 61-річного Гарольда та 58-річного Джеймса.

Крек-кокаїн має вигляд застиглого у кристалах білого порошку. Речовину почали масово вживати у 1980-х. До цього використовували не такий чистий та концентрований соляний розчин кокаїну. Водночас різко збільшилася смертність від передозування.

Зараз ви читаєте новину «Американська пенсіонерка продавала кокаїн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути