Ексклюзиви
неділя, 28 травня 2006 17:50

Американка вбила прийомну дочку з Росії

34-річну американку Пеґґі С"ю Хілт із міста Вейк Форест, штат Північна Кароліна, засудили до 35 років ув"язнення за вбивство 2-річної Ніни, яку вона вдочерила в Росії.

У березні минулого року жінка розлютилася на дочку, бо дитина начебто не слухалася, і почала її бити ногами в живіт і по спині. Потім поклала в ліжко і ще кілька разів ударила кулаком у живіт і по обличчю. Наступного дня "турботлива" мати викликала "швидку", кажучи, що в доньки проблеми з диханням. Через кілька годин дівчинка померла в лікарні від тупих травм живота.

Під час судового слухання адвокат виправдовував підзахисну тим, що, коли сталося вбивство, жінка потерпала від депресії і зловживала алкоголем. Від чоловіка американка приховувала свою залежність. Коли посварилася з Ніною, у неї, мовляв, були перенапружені нерви.

Справжнє ім"я Ніни — Вікторія Баженова. Пеґґі С"ю Хілт всиновила її з дитячого будинку в російському місті Іркутськ.

Вікторія стала чотирнадцятою дитиною, яка загинула від рук прийомних батьків у США. Після її вбивства американцям стало складніше всиновлювати російських сиріт.

Так, подружжя Річарда і Ванди Верне із міста Джексонвіль, штат Флорида, вже два роки готувалося вдочерити двох трирічних дівчаток з Іркутська. Тепер процедуру призупинили на невизначений термін. Востаннє вони бачили дівчат майже рік тому.

— Два роки вони чули, що тато і мама скоро їх заберуть із дитбудинку, — каже Ванда Верне, 49 років. — Тепер вони, непевне, гадають, куди ми зникли.

У Пеґґі С"ю Хілт із чоловіком є ще одна дочка, яку вони вдочерили в Україні. Дівчинку звати Наталка, зараз вона живе з батьками свого американського тата.

Зараз ви читаєте новину «Американка вбила прийомну дочку з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути