середа, 14 листопада 2012 05:00

Американець відшмагав дівчину пітоном

Американець 34-річний Кіт Паро побив свою дівчину пітоном. Вона була гола, бо саме милася. Угамувавши лють, чоловік кинув плазуна в гарячу воду у ванні.

— У постраждалої синці на колінах, руках, спині й животі, — говорять поліцейські.

Випадок стався удома в жінки, яка не захотіла називати себе, в місті Вест Спрінгфілд, штат Массачусетс. Увечері після сварки із Кітом вона пішла у душ. Дверей за звичкою не зачиняла. За кілька хвилин розлючений чоловік почув, що біжить вода. Зайшов до ванної. Тримав домашнього улюбленця господині — 1,5-метрового пітона. Одразу кинувся лупцювати ним свою подругу. Та затуляла обличчя руками, кричала. Знесилівши і трохи заспокоївшись, Паро кинув плазуна під ноги наляканій дівчині й вийшов. За кілька хвилин, коли американка витягла змію з води, та була мертва.

Сусіди почули крики з тієї квартири й викликали поліцію. Та доки приїхали правоохоронці, нападник утік. Наступного дня добровільно здався. Паро звинувачують у домашньому насильстві й жорстокому поводженні з тваринами. Йому загрожує в'язниця або штраф. Суд відбудеться 27 листопада. Доти його випустили на волю під $2,5 тис. застави. Провини Кіт не визнає. Каже, дівчина сама винна і дістала по заслузі.

Зараз ви читаєте новину «Американець відшмагав дівчину пітоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути