пʼятниця, 20 вересня 2013 00:00

Аеропорт продає забуті валізи

У Римському аеропорту "Фіумічіно" триває аукціон забутих речей. Розпродаж влаштувало керівництво — хоче звільнити приміщення. Цього тижня розігрують валізи власників, які подорожували протягом 2008-2011 років.

Захід триває з десятої ранку до 16.30. На продаж виставлені сумки, валізи та наплічники. Про те, що всередині, учасники торгів дізнаються після придбання. Кожен лот має від п'яти до 10 багажів. Орієнтовна ціна — 100 євро. Іноді окремими лотами виставляють техніку чи золоті прикраси. Деякі учасники одразу перепродають придбане.

— Насправді це вигідно. Ви коли-небудь купували 10 валіз за 100 євро разом із одягом, іграшками та біжутерією? Не можу дочекатися, коли продам речі на блошиному ринку, — каже учасниця аукціону.

Чоловік, який знайшов у валізі перстень із білого золота, збув його за 6 тис. євро — 64 тис. грн. Часом у сумках лежать ноутбуки та монітори від комп'ютерів.

— Учора на аукціон прийшло близько 200 людей. Ми хотіли продовжити розпродаж до неділі, але з такими темпами може забракнути речей, — пояснює Джакомо Карлечі, менеджер аеропорту.

Такі заходи в італійському "Фіумічіно" проводять не вперше. Гроші від аукціону передадуть у бюджет Національної служби цивільної авіації Італії.

Зараз ви читаєте новину «Аеропорт продає забуті валізи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути