Ексклюзиви
четвер, 24 грудня 2009 10:04

93-кілограмова Морн Баранес перемогла на конкурсі товстух

Минулими вихідними в Таїланді та Ізраїлі відбулися щорічні конкурси краси товстушок. Параметри журі до уваги не брало, тільки вагу. В Ізраїлі на конкурс запросили жінок з вагою 80–120 кг, у Таїланді — від 80 кг і більше. Вони дефілювали у вечірніх сукнях, народних вбраннях. Виходу в купальниках не було.

— Цей захід — не для розваги публіки. Проводимо його, щоб люди із зайвою вагою не комплексували, — каже Вімол Чайвант, організатор ізраїльського конкурсу. — Краса жінки не в тому, худа вона чи товста. Краса в ній самій.

Королевою краси стала 22-річна Морн Баранес. Вона важить 93 кг, працює тілоохоронцем, любить танцювати і співати. Їй вручили коштовності, косметику, річний абонемент у фітнес-клуб і поїздку за кордон.

— Віднедавна я перейшла на роздільне харчування, — каже Морн. Вона в чорній сукні з глибоким декольте. — М"ясо їм із салатом. Виключила з раціону хліб, макарони і картоплю. Раніше комплексувала, бо ніхто не хотів зустрічатися зі мною. Півроку тому зустріла Марка. Це перший чоловік, який не має претензій до моєї зовнішності. Готує салати з броколі й свіжих огірків. Вони покращують травлення і роблять мене худішою. Марку подобаються мої груди. Каже, мріяв про дружину з четвертим розміром. Раніше зустрічався з худорлявою моделлю. У неї не було ні грудей, ні стегон. Розійшлися, бо перестала їсти й захворіла на анорексію. Найповніша з 30 учасниць таїландського конкурсу важить 143 кг.

Марку подобаються мої груди. Він мріяв про дружину з четвертим розміром

— У ХІХ столітті жінок навмисне відпоювали жирним молоком і не давали ходити, щоб набирали зайву вагу, — каже продюсер шоу Яір Нагід. — Але ми турбуємося про здоров"я наших гладунок. Тому запропонували кожній пройти курс зі схуднення. Переможниця Кораван Сукорнкеюн, після процедур скинула вагу із 98 до 86 кілограмів.

40-річна Донна Сімпсон із США збирається до 2012-го стати найтовстішою жінкою в світі. Вона щодня вживає 12 тис. калорій. Донна важить 300 кг, але мріє про 450. Вона придумала спосіб заробити на своєму відгодовуванні. В Інтернеті будь-хто може за гроші подивитися, як Донна уплітає гамбургери, піци, торти, чіпси. Це приносить $2 тис. на місяць і покриває її витрати на харчі. Два роки тому Донна народила доньку за допомогою 19 лікарів. Вона має синів від попередніх шлюбів — 19-річного Шона й Девіна, 13 років.

Найтовстішою жінкою планети була Керол Йегер з Америки. Вона померла 15 років тому 34-річною, важила 727 кг.

— Вона не могла ходити і стояти, — згадує її донька Хізер. — Казала, що почала набирати вагу, бо в дитинстві хтось із домашніх її сексуально домагався. 13 разів її клали в лікарню. Кожна госпіталізація потребувала допомоги 15–20 пожежних.

Чотири роки тому померла 45-річна Єлизавета Леспух із міста Мукачеве на Закарпатті. Вона важила понад 400 кг. Перед смертю лікувалася в Німеччині від слоновості ніг коштом благодійників. Скинула 200 кг. Коли гроші скінчилися, повернулася додому. Митники не дозволили провезти ліки, які дали німецькі лікарі. Їх визнали контрабандою. Невдовзі Єлизавета померла.

Зараз ви читаєте новину «93-кілограмова Морн Баранес перемогла на конкурсі товстух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути