пʼятниця, 20 січня 2017 07:25

300-кілограмова свиня спить на ліжку і купається у ванні

Автор: ФОТО з сайта www.dailymail.co.uk
  Свиня Естер випрошує їжу в хазяїна Дерека Волтера. Господарі кажуть, тварина любить спати до обіду. Коли на вулиці холодно, відмовляється виходити гуляти
Свиня Естер випрошує їжу в хазяїна Дерека Волтера. Господарі кажуть, тварина любить спати до обіду. Коли на вулиці холодно, відмовляється виходити гуляти

Стів Дженкінс і Дерек Волтер із канадського Онтаріо чотири роки тому купили маленьке порося Естер. Продавці запевняли, що це мікропіг — карликова порода. Дорослими важать не більше 30 кг.

Однак із часом Естер перетворилася на 300-кілограмову свиню. Зараз важить більше, ніж самиця білого ведмедя. Продовжує ­рости.

— Дуже довго ми не хотіли вірити, що нас обдурили. Друзі казали: "Вона росте", а ми заперечували. Зрештою все стало очевидним. Та ми просто визнали цей факт і полюбили її ще більше. Вона ж не винна, що народилася такою. Ми б ніколи не змогли відмовитися від нашої улюблениці, — говорить Стів.

Досить швидко тварині забракло місця у будинку. Хлопцям довелося переїхати на ферму.

Попри розміри, Естер живе як звичайний домашній улюбленець. Ладнає з котом і двома собаками. Спить у ліжку. Купається у ванні під душем. Грається з господарями. Влітку більшість часу проводить у дворі.

У раціоні Естер — вівсяні пластівці, ячмінь, кукурудза, свіжі фрукти й овочі. Часом їй дають поласувати тортами й морозивом.

На утримання свині Стів і Дерек витрачають $36 щотижня. Це майже тисяча гривень.

Естер має власну сторінку в соціальній мережі. За її життям стежать майже мільйон користувачів.

Зараз ви читаєте новину «300-кілограмова свиня спить на ліжку і купається у ванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути