четвер, 06 березня 2008 16:08

21-річний Кіт МакДональд усьоме стане батьком

21-річний Кіт МакДональд усьоме стане батьком

Кіт Макдональд, 21 рік, з міста Вашингтон на північному сході Англії готується усьоме стати батьком. Його перша дитина народилася, коли йому було 13.

МакДональда прозвали "нерозсудним Ромео" через те, що всіх його дітей народили різні жінки. Із матір"ю останнього немовляти він не живе. Кіт безробітний, тому не допомагає утримувати своїх нащадків.

Він вирішив, що більше не стане батьком.

— Моя мама каже: потрібно зав"язувати з цією справою і тримати "його" в штанях, — говорить МакДональд.

На північному сході Англії рівень вагітностей серед підлітків значно вищий, ніж у інших регіонах. Тут з кожної тисячі матерів 52 неповнолітні, тоді як у середньому по країні — 42.

Наймолодшим у світі батьком вважають Шона Стюарта з англійського міста Шернбрук. Йому було 12, коли в січні 1998 року його 16-річна дівчина Емма Вебстер народила дитину. Підлітки сусідили. Дівчина дізналася про справжній вік обранця, коли завагітніла. Спочатку думала, що вони — однолітки.

Наймолодшою матір"ю стала жителька Перу Ліна Медіна. 14 травня 1939 року вона народила сина, коли їй було 5 років, 7 місяців і 21 день. Хто був батьком, залишилося невідомим. Ліна нічого не розповідала. У дорослому віці не давала інтерв"ю.

Батьки розповідали, що менструальний цикл у Ліни почався у вісім місяців. У чотири роки в неї були добре розвинені груди, а в п"ять почали розширюватися тазові кістки. Лікар Херардо Лозада, який приймав пологи, пояснював це гормональними розладами.

Син Медіни при народженні важив 2,7 кг. Хлопчик до 10 років уважав, що Ліна була його сестрою. Він ріс здоровим і розвивався, як інші діти. Помер у 40 років від хвороби мозку.

Медіна після пологів за рівнем ментального розвитку не відрізнялася від дітей її віку. Сприймала малого як брата. Згодом вийшла заміж за Рауля Хурадо, від якого у 39 років народила сина. Нині вони з чоловіком живуть у бідному районі столиці Перу Ліми.

Зараз ви читаєте новину «21-річний Кіт МакДональд усьоме стане батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути