пʼятниця, 28 січня 2011 03:30

13-річний хлопець сяде у в'язницю довічно

Автор: фото з сайта www.guardian.co.uk
  Джеймс Браун скоїв подвійне убивство у лютому 2009-го
Джеймс Браун скоїв подвійне убивство у лютому 2009-го

13-річного Джеймса Брауна судитимуть за вбивство нареченої його батька, як дорослого. Хлопець отримає довічне ув'язнення.

У лютому 2009-го Джеймс Браун застрелив 26-річну Кензі Хоук, коли та спала. Жертва була вагітною, за два тижні мала народити. Сім'я мешкала у заміському будинку за 56 км на північний захід від Піттсбурга. Хлопець зайшов у спальню, де лежала жінка, і вистрелив їй у потилицю. Потім сів на шкільний автобус і поїхав на уроки.

— Не треба з ним панькатися через те, що йому тільки 13, — каже мати жертви Дебора Хоук, — чи тому, що тюремна роба на нього буде завеликою. Хлопець скоїв навмисне вбивство, знав, на що йде. Зараз він не вважає себе винним і каже, що все зробив правильно. Пояснює, що моя донька його дратувала.

Кензі Хоук померла на місці разом із ненародженою дитиною. Джеймса звинувачують у подвійному вбивстві. Він стріляв зі своєї мисливської рушниці, яку сконструювали спеціально для дітей. Сліди пороху з неї знайшли на плечі підлітка. Батько Джеймса Кріс Браун визнає сина винним у вбивстві своєї нареченої та другої дитини.

Верховний суд США тільки шість років тому скасував смертний вирок для злочинців до 18 років. Близько 2,5 тис. ув'язнених штату Пенсільванія скоїли вбивства, коли були дітьми.

Зараз ви читаєте новину «13-річний хлопець сяде у в'язницю довічно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути