вівторок, 07 вересня 2021 17:15

Жінка спить тільки 10 хв. на день, і так триває 40 років

Жінка спить тільки 10 хв. на день, і так триває 40 років
Чи Чжаньїнь вважає, що їй було п'ять років, коли востаннє спала / Bastille Post

Китаянка стверджує, що не спала 40 років. Чи Чаньїнь з села в провінції Хенань стверджує, що їй було п'ять років, коли востаннє спала.

Сусіди намагалися довести, що вона помилялася. Влаштовували марафони карткових ігор, щоб утомити її. Але всі засинали за певний час, а вона залишилася бадьорою. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У жінки виникла алергія на власну шкіру

Вона навіть не спить після прийому снодійного, і це дивне явище зробило її місцевою знаменитістю.

Її чоловік Лю Суокінь сказав місцевим ЗМІ, що її слова - правда. Він каже, що відтоді, як пара одружилася, дружина регулярно виконувала домашні справи вночі.

Коли жінка вперше звернулася по медичну допомогу, лікарі не змогли діагностувати її стан. Але тепер поїздка до спеціалізованого центру сну в Пекіні пролила світло на феномен. Виявляється, Лі спить, але не так, як інші. Спеціальні апарати змогли показати, що жінка спить не більш ніж 10 хв на день, ніби й не спить, а бадьора. Це було виявлено після 48-годинного моніторингу тесту сну жінки.

Входячи в сонний транс, вона могла підтримувати бесіду. Це явище схоже на лунатизм, оскільки тіло залишається повністю функційним, доки технічно спить. Це дозволяє Лі відчувати, ніби вона не спала 40 років.

Чоловік в Індії спить близько 300 днів в році із-за рідкісного захворювання. Власник магазину 42-річний Пухарама Деві через гіперсомнію осі проспав більшу частину пандемії Covid-19. Він обчислює, як довго спав, і "наздоганяє" світ, читаючи багато газет, залишених у магазині.

Зараз ви читаєте новину «Жінка спить тільки 10 хв. на день, і так триває 40 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути