понеділок, 23 квітня 2018 18:18

Жінка заплатила $500 штрафу за яблуко

Жінка заплатила $500 штрафу за яблуко
Сканування багажу в аеропорту. Фото:dsnews.ua

Американка Крістал Тедлок заплатила $500 за яблуко на митниці у американському Міннеаполісі.

Жінка отримала фрукт під час обіду в літаку. Поклала його в сумочку. При пересадці яблуко виявили на сканері. Продукти сільського господарства треба декларувати, пояснили їй митники і стягнули штраф, розповідає ВВС.

Крістал летіла з Парижа до міста Міннеаполіс у США. Там мала здійснити пересадку до Денвера. Яблуко взяла, аби був перекус у дорозі. Поклала його у сумочку.

Під час сканування багажу митники побачили яблуко. Заявили, що воно не задеклароване. Жінка спробувала пояснити, що отримала його в літаку, що яблуко у фірмовій упаковці авіакомпанії, і вона його навіть не діставала із сумочки після приземлення. Митники наполягали на своєму.

Крістал запропонувала з'їсти фрукт або викинути його, аби уникнути проблем. Співробітники аеропорту на це не погодилися. Примусили жінку заплатити $500.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд оштрафував тракториста за власні голі фото на сайті знайомств

Фотограф та актриса із Нью-Йорка, відома як Ventiko, 6 годин намагалася пронести на борт свого павича Декстера. Переконує, купила для нього квиток, аби він міг сидіти поруч із нею. У міжнародному аеропорту Newark Liberty із Нью-Джерсі мандрівникам відмовили. Птах забезпечує їй емоційну підтримку - намагалася пояснити Ventiko працівникам, але вони виявилися невблаганні.

Зараз ви читаєте новину «Жінка заплатила $500 штрафу за яблуко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути