Ексклюзиви
неділя, 19 вересня 2021 12:03

Визначили п'ять країн, де найбільше лютує Covid-19

Визначили п'ять країн, де найбільше лютує Covid-19
У Європі за приростом хвороби лідирують Британія, Росія та Франція. Фото: pixabay.com

У світі протягом доби 17 вересня діагностували понад 416 тис. нових випадків Covid-19. Найбільше хворих виявили у США, Індії та Великій Британії.

У Європі за приростом хвороби лідирують Британія, Росія та Франція, свідчать дані Worldometers. Україна за кількістю нових заражень знаходиться між Ізраїлем та Румунією – на 17-му місці у світі. Поміж країн Європи вона на шостому місці.

У США зафіксували понад 64,5 тис. нових інфікованих за добу, в Індії – понад 31 тис., а в Британії – понад 30 тис. Далі за кількістю хворих у рейтингу знаходяться Туреччина з понад 26 тис. хворими та Філіппіни – понад 23 тис. випадків інфікування.

За добу у світі зафіксували понад 6,7 тис. летальних випадків хвороби. За смертністю від Covid-19 Україна на 18-му місці у світі і на четвертому в Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свіжа Covid-статистика: де найбільше хворих

Адаптивний карантин в Україні за новими правилами запрацює з 20 вересня. 43% українців підтримують запровадження карантинних обмежень навіть за умови, що це обернеться зниженням добробуту для більшості людей. У жовтій і помаранчевій зонах допускатимуть роботу освітніх закладів за умови, що персонал буде щеплений на рівні 80% принаймні однією дозою. У червоній зоні для продовження роботи всі мають бути щеплені двома дозами Сovid-вакцини. Те ж стосуватиметься закладів культури, харчування та спортзалів.

Зараз ви читаєте новину «Визначили п'ять країн, де найбільше лютує Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути