середа, 11 листопада 2020 15:06

Викрили міжнародну мережу, яка продавала дітей у секс-рабство

Викрили міжнародну мережу, яка продавала дітей у секс-рабство
Австралійська поліція проводить операцію / news.com.au

Поліція врятувала 46 дітей і провела 14 арештів, після того як викрила в Австралії всесвітню мережу, яка займалася сексуальним насильством над дітьми.

Австралійські правоохоронці заарештували чоловіків із різних регіонів країни. Зокрема, серед затриманих колишній доглядач за дітьми і дитячий футбольний тренер. Їх звинувачують у злочинах проти осіб віком від 16 місяців до 15 років. Про це пише The Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поламали руки і ґвалтували: нелюди познущалися з дівчини-сироти

Федеральна поліція Австралії повідомила, що підозрюваних звинувачують у створенні та розповсюдженні матеріалів про жорстоку поведінку щодо дітей. Вони поширювали фото й відео через онлайн-мережу в Австралії та за кордоном. Клієнти були у США, Канаді, Азії, Європі та Новій Зеландії.

Чоловікам пред'явили 828 звинувачень у сексуальному насильстві, виробництві та розповсюдженні матеріалів про жорстоку поведінку щодо дітей та зоофілію. Справа стала однією з наймасштабніших такого роду в Австралії.

16 жертв злочинів відвідували один дитячий садок. Розслідування ініціювали слідчі зі США, де провели три арешти. 18 справ передали слідчим в Америку. Ще 128 передали в органи правопорядку в Канаді, Азії, Європі та Новій Зеландії.

Зараз ви читаєте новину «Викрили міжнародну мережу, яка продавала дітей у секс-рабство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути