Ексклюзиви
середа, 11 травня 2022 17:22

В Україні відкриють офіс американської газети The Washington Post

В Україні відкриють офіс американської газети The Washington Post
Новий підрозділ The Washington Post, офіс якого буде знаходитися в Києві, очолить Ізабель Хуршудян. А головним кореспондентом українського бюро став Макс Берак. Фото: washingtonpost.com

Американська щодення газета The Washington Post відкриває бюро в Україні.

Новий підрозділ, офіс якого розташовуватиметься в Києві, очолить Ізабель Хуршудян. А головним кореспондентом українського бюро став Макс Берак, йдеться на сайті The Washington Post.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антивоєнні новини та критика Путіна - російський сайт Lenta.ru зламали

"Багато місяців газета "Пост" присвячувала значні ресурси для висвітлення зростаючої напруженості на російському кордоні України і, в кінцевому рахунку, подальшого російського вторгнення". Коли війна вступить у затяжну фазу, бюро дозволить нам вести інтенсивне інформування безпосередньо з місць подій і гарантувати, що ми продовжуватимемо забезпечувати відмінну й авторитетну журналістику, на яку розраховують читачі по всьому світу", - сказав редактор закордонних справ Дуглас Джель.

Хуршудян є колишньою кореспонденткою московського бюро. Вона робить репортажі в Україні із січня. Берак - колишній голова бюро Найробі, працює в Україні вже два місяці.

Вони керуватимуть командою, що складається з українського репортера Девіда Штерна, а також кореспондентів, фотографів і відеожурналістів, що приїздитимуть на ротації.

Американський журнал Time вперше в історії вийшов з обкладинкою українською мовою. Видання розмістило фото майбутньої обкладинки березневого номера журналу у Twitter.

Зараз ви читаєте новину «В Україні відкриють офіс американської газети The Washington Post». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути