четвер, 18 січня 2018 09:56

У РФ сказилися через жорсткий прогноз Шкіряка про Росію

У РФ сказилися через жорсткий прогноз Шкіряка про Росію
Російських пропагандистів розлютив прогноз про соціально-економічний крах Росії в 2019-2020 роках. Фото: nna-leb.gov.lb

Російських пропагандистів розлютив прогноз Зоряна Шкіряка, радника міністра внутрішніх справ України, про соціально-економічний крах Росії в 2019-2020 роках.

Бурхливу реакцію на його слова вони продемонстрували в ефірі програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передає "Обозреватель".

Вони показали фрагмент коментаря Шкіряка для українського телеканалу. Там він передбачив Росії посилення західних санкцій, які в найближчі пару років поставлять країну на межу виживання. Він вважає, що все це виллється в голодні бунти по всій Російській Федерації.

У відповідь на його думку пропагандисти видали їдку емоційну тираду. А також спотворили ім'я Шкіряка і зробили його об'єктом жартів: "В Україні остаточно закрита вакансія національного пророка. На громадських засадах, чого вже там, позицію зайняв на умовах, природно, суміщення, радник міністра внутрішніх справ з подвійним, як прийнято говорити в нашій програмі , прізвищем Зоран і Шкіряк. І, звичайно, почав Зоран і Шкіряк Несторович з радісного для своїх свідомих українців передбачення: Росію, нашу з вами, мовляв, уже через два роки поглине вогненна геєна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наскок Обами перетворюється в тривалу облогу" - в Росії відреагували на анонс нових санкцій США

Одним із головних ворогів росіяни вважають Україну.
Про це свідчать дані опитування "Левада-центру". Зазначається, що при цьому 68% респондентів назвали головним супротивником США, 29% - Україну, а 14% - Євросоюз.

Зараз ви читаєте новину «У РФ сказилися через жорсткий прогноз Шкіряка про Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути